Trädgårdsskötsel FTW

Följetongen om CopySwede och beställningslagstiftning fortsätter, idag fick vi prominent stöd av ingen mindre än Erik Laakso.

Kanske har vi dock varit lite onödigt tekniska i vår sågning av förslaget när vi pratat om minnsekort, och avgifter. Cornucopia fixar detta genom att på ett briljant sätt förklara problematiken genom att exemplifiera det i ett helt annat sammanhang. Om ett blogginlägg till synes om trädgårdsodling någonsin fått mig att skratta och få hopp om framtiden så är det detta inlägg.

Hopp om framtiden kan ju behövas med tanke på att Folkpartiet i EU fortsätter driva på om filtrering av internet,  och att den förhatliga IPRED-lagen nu skall byggas ut till att bli ännu värre och mer omfattande.

Sverige och Europa behöver Piratpartiet i riksdagen i höst för att stoppa beställningslagarna, både på EU och Landsnivå.

Till sist en blänkare om Piratskutan. Jag har inte den blekaste aning om var Grebbestad ligger men om du är en av de som vet och befinner dig i närheten har du nu chansen att träffa lite trevliga pirater just där.

mvh

/J-O

Tags: , , ,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0