Och sen då?

Först EU-val, sedan riksdagsval.
Nu när höstmörkret sänker sig över Sverige är det lätt att konstatera att båda gick åt h-vete.
 
Så vad gör vi nu? Somnar om? Laddar batterierna till 2018?
 
Intervallträning ger mest har jag hört, från såna som håller på med sport. Nu har vi snart vilat en vecka, ut och kör igen.
 
Som jag skrev i en kommentar till Henriks länkade artikel ovan, så är det politiska läget så instabilt att vi skulle kunna hoppas på nyval relativt snart.
 
Om vi fortsätter kampanja nu, framförallt genom att stoppa informationsblad direkt i folks brevlådor, så kanske vi åtminstone åstadkommer att folk vet att vi fortfarande finns och att vi ställer upp i valet.
 
Även förra valet kunde vi på flera orter se att i de områden där vi sprungit omkring och stoppat informationsfoldrar i folks brevlådor hade vi drygt fördubblat vårt resultat gentemot omkringliggande områden, så det är ett effektivt sätt att få ut information.
Just nu kommer vår information inte att drunkna i bruset från de andra partierna
 
Om vi en gång i månaden gör ett nytt informationsblad, (vikt A4) som vi fyller med information om allt elände som pågår (t.ex. klippt från live.piratpartiet.se) varvat med utdrag från politik..piratpartiet.se och liknande. Så kan man anordna ett par "brevinkaststoppar-events" under den månaden.
 
Det blir inte betungande mycket att göra, och vi får en ny kanal för att nå alla dem som inte ser vårt RSS-flöde, åtminstone en gång i månaden.
 
Samlar vi dessa informationsblad på ett och samma ställe, har vi sedan att ta av närhelst någon behöver fixa en snabb kampanj.
 
Mvh
/J-O
 

Tags: Piratpartiet, val2014, Framtid, Kampanj

För övrigt anser jag att Beatrice Ask bör landsförvisas

Det kan alltid bli värre

Det har funnits många bottennapp i svensk politik, åtminstone när det gäller integritetsfrågor och medborgarrätt.
 
Bodström, med sitt ministerstyre, lagstiftning beställd av mediaindustrin och sitt datalagringsdirektiv.
Reinfeldt med FRA-lagar och sitt förakt för medborgarna.
 
Beatrice Ask, ständigt denna Ask, listan över hennes grodor, klavertramp och dumma idéer är för lång att ta upp här.
 
Just när man försökt hitta en ljusglimt i eländet, genom att tänka sig att "vi blir ju i alla fall av med Reinfeldt", så är det dags att återigen sätta kaffet i vrångstrupen.
Tydligen finns det på förslag att allas vår Tant Gredelin skulle kunna bli ny partiledare för Moderaterna och därmed oppositionsledare.
 
Med vänlig hälsning
 
/J-O

Tags: Piratpartiet, Moderaterna, Val2014, Integritet

För övrigt anser jag att Beatrice Ask bör landsförvisas

Återvinning?

Så blir vi då till slut av med Reinfeldt, inte en minut för tidigt, snarare åtta år för sent. Att han lyckades bli omvald efter sitt "Vi ska inte jaga en hel ungdomsgeneration"-svek var rätt magstarkt. Hade han lyckats klösa sig fast vid makten en gång till hade det varit begråtansvärt.
 
Tyvärr lär han ju inte hamna i FAS3, utan snart nog lär vi ju få se honom belönas av de organisationer som betalat för lagstiftningen de senaste åtta åren. Vi får väl se, kanske inte enbart styrelseposter, kanske vi även får se lite utländska belöningar, som tack för de saker vi kunnat läsa om i USA:s läckta ambassadkommunikationer, men som svensk media inte låtsats om.
 
Men med en viss förhoppning att slippa se hans glosögda nuna i TV:n framöver så avslutar vi med en klassisk liten trudelutt.
 
Med vänlig hälsning
 
/J-O
 
 

RSS 2.0