Bildt påfallande oinsatt

Expressen har idag ett bra inlägg om Carl Bildt och hans uttalanden kring wikileaks.
    Carl Bildts analys av Afghanistan och läckan från Wikileaks tyder på bristande verklighetsförankring. Utan att ta del av den afghanska vardagen är det omöjligt att förstå landet, skriver Jesper Huor.
Själv är jag väl mest irriterad på det att Bildt kallar uppgifterna "påfallande ointressanta". För de anhöriga till soldater som dör i afghanistan är det säkerligen intressant att få höra sannignen om vad som hänt deras kära.

Om det är ointressant för Bildt för att han redan känner till krigsbrott och rapporter om friendly fire, eller om han bara inte bryr sig om mänskligt lidande återstår väl att se, men det är numera uppenbart att det inte bara är hans uttalanden omkring internet som är lögnaktiga eller påfallande oinsatta.

Wikileaks har gjort en hjälteinsats i att dra fram mörka hemligheter i ljuset så de kan skärskådas. Jag håller med Emil Isberg om att Julian Assange borde få fredspriset.


Mvh

/J-O

Tags: ,


Kommentarer
Postat av: Laszlo Donath

Bild är urtypen av en karrierist! Han gör inget som inte gagnar för hans karrier! Utan att få korrekt information är omöjligt att förstå kriget! Kriget är en god affär för många bl.a. svensk krigsindustri!

2010-07-28 @ 10:56:22
URL: http://www.metrobloggen.se/lado
Postat av: Christer

Jo den mannen har kommit undan med en hel del, bara genom att vara dryg. Och folk köper det...

2010-07-28 @ 16:23:14
URL: http://ursinnig.janssons.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0