Sanningen gånger två

På Svd:s hemsida kan man just nu läsa en klart Freudiansk rubrik. Av misstag måste rubriksättaren råkat säga sanningen, så jag utgår från att den snart ändras. Men här är bildbeviset :)


För visst är det så att det som påstås göras för att skydda oss från terrorism är det som är själva terrorn. Precis som de "varningsmail" för virus dumma människor skickar omkring, utan att förstå att det är just kedjebrevet som är den enklaste formen av virus. Som sprids från en dum användare till nästa, utan att behöva bry sig om plattformar och mailsystem.

Hur som helst, följer man länken hamnar man då på deras blogg, politik direkt, och rubriken där var ännu mer lysande. :))Tyvärr var artikeln/"blogginlägget" i sig inte någon vidare upplyftande läsning. Tant gredelin och diverse chefer från FRA, Must och SÄPO som talar sig varma för mer övervakning, och inte ett kritiskt ord om det hela.

Man hade ju kunnat tycka att bloggaren ifråga åtminstone kunnat vädrat en enda personlig åsikt om det, oavsett färg. I det här fallet hade den passat bättre under pressmeddelande från regeringen.se än som blogginlägg.

Min personliga uppfattning är att det Beatrice Ask och övriga hållt på med de senaste åren är att:
    "med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar."
Övriga kommentarer borde vara överflödiga.

Mvh

/J-O

Tags: , ,

För övrigt anser jag att Beatrice Ask bör landsförvisas

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Så rätt. :D

2012-02-14 @ 10:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0