Och mer därtill

Lööf blir i expressen rätt rejält sågad av Börje Hörnlund.

Väljarna flyr C, och det är inte för att man misslyckats med att komma ut med sin politik, utan för att väljarna nu sett den.

Jag vet inte om jag kan hålla med honom om att precis allt är Annie's fel, men säkert sticker det i ögonen när en politiker i hennes ålder, utan erfarenhet från arbetsmarknaden, med en årslön som närmar sig två miljoner, kommer med förslag på att sänka ingångslönen för ungdomar.

Jag vill dock gärna tro att en stor anledning till tappet är något Börje missade i sin uppräkning. Många centerpartistiska väljare gillar rättvisa och integritet. De tycker antagligen att det öppenhetsmanifest som en gång skrev faktiskt är mer värt än toalettpapper och att partiledningen därmed inte hela tiden borde torka sig i röven med det.

En annan fingervisning om medlemmarnas och väljarnas önskemål är kanske att centerpartiets stämma 2011 beslutade att arbeta för att skjuta upp ett införande av datalagringsdirektivet. Något som partiledningen och rksdagsgruppen totalt sket i nu 2012 genom att rösta för ett införande.

Så om man skiter i sina vallöften, skiter i väljarna och skiter i vad de aktiva i organisationen beslutat under stämman, vem räknar de skall bli kvar och stöda ett sådant parti?

Centerpartiet, Vila i frid
Hoppas din pina blir kort och att den så kallade partiledningen inte fjantar runt och försöker låtsas liket lever alltför länge efter valet 2014.

Mvh

/J-O

Tags:

För övrigt anser jag att Beatrice Ask bör landsförvisas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0