Till detta är jag nödd och tvungen

Idag får det bli ett par bilder för att kommentera de senaste händelserna.

Man kan ju undra varför tullen skulle gå igenom en journalists dator, trodde de att han gömde knark i den? Eller hade de helt enkelt missat att ACTA ännu inte är påskrivet?

En svensk tiger
Som sagt var, "En Svensk Tiger", därtill är han numera nödd och tvungen.
Jag hoppas att journalisten ifråga hade krypterat sin hårddisk, med något riktigt bra program.

Mata inte FRA

FRA skall bygga sociogram och hålla reda på vem som skickar mail till vem, vilka websidor man surfar på o.s.v.

Normalt skulle detta kallats för åsiktsregistrering... Men nu är det ju OK, för åsiktsregistrering och kartläggning av organisationer och folks politiska åsikter är bara olagligt om det är det enda syftet med det hela.

Dessutom är det fritt att byta information och exportera rå data till t.ex. USA, så att även deras alla fina små organisationer kan kartlägga allas vänner och förehavanden. Jag skulle vilja säga att denna gamla beredskapsaffisch gäller än idag. Tyvärr är inte alla spionorganisationer vi måste skydda oss mot utländska.

Det är nuvarande regering och deras anhang som Sverige måste skyddas mot.

Som jag ser det har vi bland ambassadtelegrammen som läckte ut på wikileaks, bevis för att bland annat Reinfeldt och Ask brutit en del lagar när de på Amerikaska ambassaden diskuterat hur man skulle kunna hålla Riksdagen utanför vissa frågor, t.ex. IPRED och FRA-lagen. Ser man dessutom på avslöjanden om smygmedelmsskapet i NATO är det eventuellt till och med högförräderi.

Tyvärr är det som så att endast konstitutionsutskottet kan välja att åtala, och enbart riksdagsledamöter kan anmäla någon till KU. Så om det finns någon Riksdagsledamot som tycker att Reinfeldt skulle göra sig bättre på 10 år i kumlabunkern istället för 4 år på rosenbad, så hör av dig, jag har ett dokument förberett.

Mvh

/J-O

Tags: , , , , ,


Kommentarer
Postat av: smen

Jag har fortfarande inte hämtat mig från uppmaningen att man måste lita på myndigheter. Nu åligger det inte längre myndigheterna att skapa förtroende och tilltro, utan medborgarna får helt enkelt finna sig i att de måste lita på myndigheterna.Med tanke på alla dumheter man sett de senaste åren så är det väl bara en tidsfråga innan det lagstiftas om påtvingad tilltro till myndigheter. Låter visserligen tokigt, men det ska väl gå att fixa med regeringens förkärlek till nyspråk.

2011-03-28 @ 20:51:30
Postat av: E-mannen

Pussel-bilden var fin, den borde få en snyggare remix.

2011-03-30 @ 13:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0