Att bota symptomen

Stackars SÄPO kan inte göra sitt jobb sedan FRA-shopen stängdes.

Det kan inte vara lätt att både vara för inkompetenta för sitt jobb och sakna viktiga verktyg. En av de kosmetiska förbättringar som gjordes för att lura FRA-lagen genom riksdagen var att man "stängde" FRA-shopen där t.ex. SÄPO kunde beställa avlyssning.

Vi foliehattar sade då med vår invanda skepsis att det där blir inte långlivat. Det blev det inte heller. Så fort Reinfeldts smygmedlemskap i NATO och krigsföring i afghanistan provocerade en knäppskalle att spränga sig själv ansåg socialdemokratin tiden var mogen att hoppa i säng med Moderaterna och laga det stora hålet man lämnat i övervakningssamhället.

Det vi ser i artiklar som denna är ett försök att i efterhand få oppinion för redan tagna beslut.

Vill ni minska terrorhotet mot sverige? Artikeln förespråkar mer av att försöka bota symptomen istället för det som orsakar sjukdomen.

Lösningen är inte att övervaka befolkningen mer utan att sluta upp med att vara en marionettstat till USA. "Gå ur" NATO-samarbetet, dra hem trupperna från afghanistan och säg att vi gärna hjälper till med en fredsbevarande styrka när de slutat slåss, men att Sverige inte har något i detta krig att göra.

Att dra hem trupperna skulle minska terrorhotet.
Att övervaka befolkningen, _kanske_ kan miska risken att en terrorist lyckas, men troligtvis inte.

Mvh

/J-O
Tags: , ,
Andra om detta: Terrornoja och revolution, Okritiska SvD, Terrornojan i SVD fortsätter

Kommentarer
Postat av: Brirster

Signalspaning lär inte hjälpa ett dugg bara i mot sådana som klantar sig o det lär inte vara många.Är det en terrorist person som skall utföra en attack så görs det inte via telefon , email .

2011-02-18 @ 11:21:52
Postat av: Jonte

Denna dokumentär tar upp många viktiga punkter om terrorismen och vilka politiska krafter som många gånger på ett eller annat sätt är inblandade (vilket inte bara innefattar Al Qaida) och varför massmedia ständigt basunerar ut skrämselpropaganda:Terrorstorm- svensk text

http://video.google.com/videoplay?docid=-880235900753759823#Här är även några intressanta artiklar:www.foxnews.com/us/2010/10/20/al-qaeda-terror-leader-dined-pentagon-months/www.prisonplanet.com/confirmed-fbi-got-warning-day-before-okc-bombing.htmlwww.prisonplanet.com/terrorist-who-trained-london-bombers-was-working-for-us-government.htmlwww.prisonplanet.com/mumbai-terrorist-was-us-agent.htmlwww.infowars.com/articles/iraq/basra_uk_special_forces_staged_terror.htmwww.infowars.com/bombshell-evidence-clearly-indicates-staged-attack-on-detroit-flight/www.infowars.com/clueless-patsy-set-up-by-fbi-in-christmas-tree-bombing-plot/

2011-02-18 @ 16:52:44
URL: http://wearechangeumea.blogspot.com
Postat av: Jan-Olof Flink

@Jonte,

jag får ta en titt på dem. Här får du en länk tillbaka om du är intresserad av skenhelighet.http://www.commondreams.org/further/2011/02/16-3

2011-02-18 @ 17:25:28
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0