Kritik mellan valår

Idag kan man på ledarplats i Sundsvalls tidning läsa två fina inlägg. Dels om FRA-shopens återöppnande och brister i det svenska rättssystemet, dels om partipiskornas vinande i riksdagen och Reinfeldts uttalande om hur riksdagen bör jobba.

Kanske Reinfeldt borde borde låta ändra första kapitlet första paragrafen regeringsformen till att lyda "All offentlig makt i Sverige utgår från partiledningen.", så att grundlagen bättre passar hans uppfattning?

Just det där med fokus på partiet, klingar som en helt annan politisk inriiktning från en tidigare era, men det är väl något som kom med de "nya" moderaterna.

Det är trots allt glädjande att, även i tidningarna, emellanåt få läsa sånt som normalt bara bloggare tar upp. Men det är ju långt till nästa val, och när det är valår vågar man inte komma med den minsta antydan till kritik.

Mvh

/J-O

Tags: , ,

För övrigt anser jag att Beatrice Ask bör landsförvisas

Kommentarer
Postat av: Jan-Olof

Förresten, väldigt fin bild på tant gredelin som ST hade hittat.Ett mumifierat troll med gredelin kavaj.

2011-12-19 @ 09:23:46
URL: http://futuriteter.blogg.se/
Postat av: Jan-Olof

Ett förtydligande gällande dessa två ledare:Den om FRA publicerades i papperstidningen i lördags (17/12-2011) och den om riksdag och partipiskor var i dagens tidning (19/12-2011). Båda publicerades i webupplagan idag.

2011-12-19 @ 10:18:32
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0