Norsk Polis vill återskapa DDR

I det goda syftet att "öka terrorberedskapen" bör vi vara mer vaksamma på våra grannar, se efter vad de köper, tänka efter vilka hemska saker dessa varor skulle kunna användas till, för att sedan polisanmäla.

Det kallas att "bry sig mera om varandra".

Håll gärna ett öga på grannens hus, så att ingen bryter sig in, men låt vad grannen gör i grannens hus vara grannens ensak. Vill du själv bli spionerad på?

Nej, det är politikerna och de beslut de tar som kan behöva lite extra granskning.

Mvh

/J-O

Tags: , , ,

För övrigt anser jag att Beatrice Ask bör landsförvisas

Kommentarer
Postat av: Jan-Olof Flink

Norska SÄPO hade redan fått tips om Breiviks inköp: http://www.dn.se/nyheter/varlden/norska-sapo-tipsades-om-breivik Jag tycker det är illa av Polisen att säga att hans grannar skulle ha reagerat på hans inköp. Snacka om att skylla ifrån sig.Nej ingen avlyssning i världen kan stoppa en ensam galning som inte berättar för någon vad han planerar.Inget angivarsamhälle i världen kan stoppa en person som vill vara ifred och bosätter sig där det inte finns några snokande ggrannar.Eller är det en del i planen att avfolka landsbygden, att folk som bor i glesbygd skall misstänkas planera terrorism? Ofta köper de ju en massa konstgödsel därute på landet...Nej Norges statsminister höll ett mycket bra tal efter dådet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/terrordadetinorge/article13371649.ab

Vi är fortfarande skakade av det som drabbat oss, men vi ger aldrig upp våra värderingar.

Vårt svar är mer demokrati, större öppenhet och mer humanitet. men aldrig naivitet.Jag tycker Norges polis bör försöka leva upp till detta budskap från sin statsminister.

2011-08-30 @ 10:32:40
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0