FRA-svikare nominerad

Som väntat kommer valberedningen att nominera Annie Lööf som ny partiledare för C.
Ny partiledare väljs på Centerstämman i Åre 22-25 september, men som det fungerar i de etablerade partierna är det ju bara en formsak.

Hon har ju redan tidigare visat stor kompromissvilja gällande integritetspolitiken, då hon visade att principer inte väger högre än politisk framtid. Här kommer belöningen.

Några större samarbetssvårigheter med Fredrik "Alla tjänar på om debatten lägger sig" Reinfeldt lär det alltså inte bli, så Centerns integritetsmanifest lär fortsätta samla damm i något hörn.

Nåja, vi får se om hon gör det enda rätta för sitt parti och bryter med Alliansen inför nästa val, medan man fortfarande har en chans att stanna kvar ovanför 4%-spärren. Trots allt kan man inte avundas henne jobbet att försöka vända de oppinionssiffror Maud har åstadkommit.

Mvh

/J-O

Tags: , , ,

För övrigt anser jag att Beatrice Ask bör landsförvisas

Kommentarer
Postat av: Markus "LAKE" Berglund

Nåja, vad hade hon att kompromissa med? Hon var i nästan ensam mot 170 pers och blev utsatt för saker som FN klassificerar som "tortyr".Jag tror dock inte att hon har ändrat åsikt även om hon tvingades att agera mot sina övertygelse.Lite kritik mot alla som röstade "ja till FRA" utan att blinka kanske vore klädsam?

2011-08-31 @ 11:41:50
URL: http://lakonism.blogspot.com/
Postat av: Jan-Olof

@MarkusJa naturligtvis är det på sin plats, så jag länkar till Scaber Nestor: http://scabernestor.blogg.se/2010/june/18-juni-2008-rostade-dessa-personer-igenom-fr.htmlMobbing är fel, oavsett om det är Reinfeldt som mobbar Karls Sigfrid, eller Centerns riksdagsgrupp som mobbade Annie och Fredrik. Dock så ser jag fortfarande problem med att rösta emot sin övertygelse och sina principer.Det är värre att någon som anser att integritet är viktigt röstar ja för en sådan lag än att någon som anser att den är bra röstar ja.Den ena röstar antagligen mot det mandat man personvalts för, den andra röstar i enlighet med detsamma. Att sedan hela Centerns riksdagsgrupp borde ha röstat nej till FRA och stött Annie och Fredrik istället för att mobba dem är en annan historia.

2011-08-31 @ 11:59:42
URL: http://futuriteter.blogg.se/
Postat av: Dennis Nilsson

Den där damen och hennes kompis Fegerley har jag inget till övers för. Jag var på riksdagsdebatten om FRA-lagen, och blev grymt besviken.Har man inte modet att stå för sina åsikter, så är de inget värda. Bara tomt intetsägande prat.Man kan skrika sig blå om hur mycket man värdesätter det ena och det andra, men det som räknas är vad man egentligen gör, och inte vad man säger.

2011-08-31 @ 21:23:57
URL: http://dennisstartrek.blip.tv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0