Breathe, smile and go slowly

Remember - the road to success is always under construction.

Just nu pågår ju medlemsmötet för fullt.
Jag skulle vilja komma med några uppmaningar till alla som deltar.

1. Skynda långsamt
2. Fundera en extra gång
3. Slappna av
4. Om det inte är trasigt, försök inte fixa det

Medlemsmötet är långt, det finns gott om tid att fundera, så läs igenom din meningsmotståndares förslag igen, det kanske ligger någonting i det trots allt, om du bara kommer med några väl genomtänkta förbättringsförslag.

Om vi inte utvecklas stannar vi av, men det finns inget självändamål i att ändra saker bara för ändringens skull. Det kan vara bättre att stå still än att gå åt fel håll. Jag tycker också att Piratpartiet bör utveckla/bredda sitt program, men jag ser ingen anledning att stressa igenom sådana beslut.

Detta och de närmaste mötena är bra tillfällen att diskutera sådana förändringar, för när vi kommer till primärvalen inför 2014 bör allt vara klart, inga förändringar under valår. Men vi har 6 stycken medlemsmöten på oss att finslipa förslagen och bredda vår politik utifrån våra fokusområden, utan att gå in på fördelningspolitik och frågor som riskerar att förgöra partiet.

Vägen till framgång håller på att byggas, därför bör man färdas långsamt på den. Annars är risken överhängande att man kör i diket, eller till och med att vägen tar slut.

Mvh

/J-O

Tags:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0