Vem håller i kartan?

Tyvärr är man ju tvungen att hålla med en del av sina medpirater om att vi åker åt fel håll. Faktum är att det känns som att vi åker mot enkelriktat och är på väg in i en mörk tunnel. Det kan aldrig gå bra förr eller senare smäller det.

Så frågan är vet de styrande vart vi är på väg? Är det med vilje vi åker åt det här hållet, eller vill de inte bara låtsas om att de är vilse och tar hellre smällen än att erkänna och fråga någon om vägen.

D.v.s vem håller i kartan, och är den rättvänd?

Samtidigt som fler och fler inser att nätet inte alls är farligt utan en tillflykt från det "verkliga" samhället, så börjar detta samhälle bli riktigt otäckt att befinna sig i i.

Snart lär det visa sig att både Sossarna och Nuvarande regering vetat om att USA spionerat på Svenska medborgare, antagligen med hjälp av SÄPO, så lär väl chansen att just Ask skall tvingas att avgå vara minimal.

Oppositionen lär ju sitta still i båten då de gjorde samma sak, och tidningarna lär väl bli precis lika uppspelta som när SÄPO systematiskt bröt mot grundlagen i tiotalet år. D.v.s inte ett dugg.

Beatrice Ask vill ju som bekant hänga ut misstänkta, ett oskick som normalt bara oseriösa tidningar sysslar med. Vill vi verkligen ha det som i andra länder?

Tyvärr är det väl som så att Ask och övriga skiter fullständigt i att USA och Iran övervakar folk i sverige så länge dessa folk inte är politiker. Medborgare kan man övervaka hur mycket som helst, och deras privatliv kan man hänga ut.

Däremot skall man inte kunna få granska staten, hemligstämpla mera. Snart lär Sverige också stifta lagar som gör det olagligt att söka någon som helst information om politiker eller myndighetspersoner. Precis som i England som redan har sådan lagstiftning lär man skylla på att sånt beteende antagligen är förberedelse till terrorism.

Tyvärr var ju årets riksdagsval ett riktigt bakslag för rättssäkerheten och vår rätt till ett privatliv. Att väljarna har minne som hjärnskadade guldfiskar resulterade ju inte enbart i att Piratpartiet stannade uttanför riksdagen, men de få integritetsälskarna som fanns i riksdagen åkte ut.

Om nu inte överheten på EU och regeringsnivå beslutar att skydda oss mot oss själva genom att avskaffa fria val så har vi nästa chans 2014, se till att den chansen utnyttjas, det kan vara den sista vi får.
Mvh

/J-O

Tags: , ,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0