Sony gör det igen

Läste just på IDG att Sony återigen håller på med ruffel och båg för att tjäna lite extra pengar.

Den här gången är det fråga om en priskartell för att se till att elektronik håller sig dyr för kunder oavsett att produktionskostnaderna sjunker.

Det är ju inte direkt första gången som Sony är i blåsväder, de har ju sina händer i väldigt många syltburkar runt om i världen. Samtidigt som de spelar offer och står bakom utpressningsorganisationer som APB så piratkopierar de musik och säljer samlingsskivor utan att ha artisternas godkännande.

Sony har dessutom tidigare piratkopierat och använt mjukvara olicensierat ett flertal gånger, fast med tanke på den kvalitet som visat sig på deras egen källkod när dåligt skriven DRM kraschat kundernas datorer så kan man ju förstå att de hellre använder sådant som andra skrivit.

Fast det vore kanske trevligt att de betalar för sig om de tänker sälja vidare? Men det är sant, lagar skall väl bara gälla vanliga människor och inte företag.

Mvh

/J-O

Tags: , , ,


Kommentarer
Postat av: Anonym

Beklagar föregående länk som bidde lite fel.Manuell trackback:http://www.thomastvivlaren.se/2010/03/mer-wordness-at-folket.html

2010-03-01 @ 19:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0