Revisionism från Folkpartiet

Folkpartiets försvarspolitiska talesperson Allan Widman har mage att komma med uttalandet att FRA-lagen hade beretts noggrant och att en upprivning av och parlamentarisk utredning av densamma är meningslöst, då resultatet antagligen kommer att bli detsamma även nästa gång.

Tidigare har vi undrat hur vädret är på Carl Bildts planet. Idag måste man nog fråga vilket planet Allan Widman bott på senaste mandatperioden! Ok jag kan förstå att ha som FP:are vill försvara FRA-lagen då det nu var Allliansen som införde den. Men något annat hade han väl kunnat hitta på att säga.

Det må vara att politikerna generellt räknar med att väljare har kortare minne än 4 år och därmed skiter i sina vallöften, men Internet glömmer aldrig.

Att lämna ut ett förslag på remiss, se det bli sågat av mängder av remissinstanser som man sedan skiter i är inte att bereda ett förslag noggrant. Att hålla en omröstning där majoriteten inte ens vet vad omröstningen handlar om är inte att bereda ett förslag noggrant.

Det enda som var väl förberett var hur man med partipiska kunde driva igenom denna lag, och det enda som är säkert att insamlad data kommer att läcka.

Mvh

/J-O

Tags: , , ,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0