Inbjudan till debatt

Det är roligt att se att andra partier nu faktiskt börjar vilja debattera med PP istället för att försöka ignorera ihjäl oss. I och för sig är det ju inte som en inbjudan till partiledardebatt i TV, men även en öppen diskussion som förs på nätet är ett definitivt steg i rätt riktning.

Det kanske inte blir så extremt mycket debatt med dessa personer då vi nog egentligen tycker ganska samma sak, men diskussionen bör definitivt hållas. För oavsett hur pragmatiska eller obevekliga PP väljer att vara efter ett eventuellt inträde i riksdagen så behöver vi redan nu odla kontakter med potentiella samarbetspartners. I en förhandlingssituation behöver man även vänner/bundsförvanter.

Hur hemskt det än känns för mig som f.d. moderat att säga detta, så är det ju V, MP och i viss mån C som faktiskt (i alla fall på papperet) har en integritetspolitik som är kompatibel med PP. C lär väl dock åka ur riksdagen helt vid detta val då de på senaste tiden har drivit en politik som jagat bort landsortsbor såväl som kärnkraftsmotståndare och integritetsförespråkare. Så C lär ju tyvärr inte sitta vid ett förhandlingsbord.

S och M är väl de som vi helst skulle debattera emot på riktigt, men de har ju visat att de hellre tar en debatt om burkans vara eller inte vara än att på något vis beröra någon av integritetsfrågorna. Detta bjuder ju då istället in SD i ljuset, så tydligen vill både S och M hellre se SD än PP i riksdagen, vilket det säkert finns någon bra anledning till.

Mvh

/J-O

Tags: , , , ,


Kommentarer
Postat av: Markus "LAKE" Berglund

"C lär väl dock åka ur riksdagen helt vid detta val då de på senaste tiden har drivit en politik som jagat bort landsortsbor såväl som kärnkraftsmotståndare och integritetsförespråkare."Hmm, du har ju inte fel, dock tror jag partiet kommer klara sig kvar i riksdagen. Dock med rejält tilltufsat (hoppas jag)

2010-03-07 @ 17:23:49
URL: http://lakonism.blogspot.com
Postat av: Jan-Olof Flink

Ja, jag hoppas också att de skall klara sig, av flera skäl.1. De har vettig integritetspolitik.

2. Om de åker ut så är det definitivt att den rödgröna röran har egen majoritet.

3. Det vore rätt kul om C, PP och MP bildade ett "tredje block".Mvh/J-O

2010-03-07 @ 18:15:16
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0