FRAmtisdtro

Jag fick just tips om lite trevlig läsning, en centerpartist som står fast vid de centerpartistiska värderingar Maud förhandlade bort med FRAdrik Reinfeldt.  Det hela gäller förstås den syftesglidning med FRA-lagen som vi hela tiden har förutspått, men som Beatrice Ask nu av okänd anledning lyckades komma ut i media med redan innan valet.

Naturligtvis hade de tänkt sig att de inte "ska behöva ha så svåra diskussioner" utan tycker väl även denna gång att "Alla mår bäst av att diskussionen lägger sig".

Vi Piratpartister som vill få upp FRA-lagen som valfråga är naturligtvis tacksamma för den oväntade draghjälpen. Vi hade väl mest förväntat oss att media skulle fortsätta att tiga ihjäl ämnet.

Utspelet från Lars-Erick är välkommet, kanske det finns lite hopp om att Centern på grund av den vikande oppinionen lyssnar på sina gräsrötter och inser att genomförandet av FRA-lagen var ett brutet vallöfte från deras sida. Annars kan de nog kyssa 4% spärren adjöss. V och MP har nu gått ut och dementerat det tidigare aviserade avtalet med S om datalagringen. Det vore väldigt trevligt att se C bryta med M om FRA-lagen.

Mvh

/J-O

Tags: , , , ,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0