Vikingamarknad

Nu har det varit godis och flyersutdelning på Norra bergets Vikingamarknad. Lyckat eller inte är ämne för diskussion.

Först en runda på området för att kolla att inget stånd sålde godis, så att inte gratis godis skulle mätta marknaden och göra någon sur, men det var idel hantverk av olika slag. Vildsvinskebab såg i och för sig rätt smaskens ut, men inte så pass att det kunde vara tänkbar konkurrens.

Utdelningen gick rätt ok och känslan var väldigt positiv, godiset togs också emot väldigt positivt. Tyvärr kom efter ett tag en av arrangörerna och påpekade att vikingamarknaden var fel ställe för "politisk propaganda", så det var bara att gå. Det var inte så att någon klagat, men tanken var att allt därinne skulle ha vikingaprägel och helst inte påminna om det moderna samhället.

Självklart måste man respektera deras önskemål, så det var bara att packa sig iväg. Tydligen hade de även kastat ut ungdomar som sålde trisslotter till förmån för fotbollslag, så det var inte enbart för att det var politiskt. Det känns dock lite synd då det inte är så gott om den här typen av händelser som drar mycket folk här i sundsvall.

Får bli en runda på stan för att dela ut resten av godiset imorgon.

Mvh

/J-O

Tags: ,

 

Jag har placerat min blogg i Sundsvallbloggkartan.se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0