Ut med gammelpartierna NU!!!

Man kan ju undra om det är på grund av att Alliansen känner sig hotad av de jämna oppinionsundersökningarna som man just nu verkar ha VM i "Göra så mycket dumt som möjligt medan vi fortfarande har chansen".

Förut så var man lite strategiska och lade t.ex. nya TPB rättegången, liksom det planerade införandet av datalagringsdirektivet tills efter valet i höst.

På sistone har dock t.ex. Ask gått upp i högvarv och kommit med utspel efter utspel, det ena värre än det andra. Just idag är Askometern såvitt jag vet uppe i en tvåa. Fyran jag utannonserade häromdagen var dock falsk, då jag missat ett utspel i radion dagen före, så just då var den nere på 0 dagar sedan senaste grodan.

Det känns mer och mer som att behovet är att få bort befintliga politiker redan före valet, tack och lov är det väl snart sommarlov även för riksdagen.

Nu är det Bildt som än en gång är framme med nyspråk och pratar om att bevara nätet fritt, vilket då på svenska betyder starkt kontrollerat, övervakat och censurerat. (Fritt från frihet alltså)

Tydligen skall man ha ett möte med lite storfräsare från FN och någon jänkare, för att diskutera hur man kan skjuta internet ytterligare i sank medan man kan. Risken är ju att det efter valet sitter tekniskt kunniga människro från Piratpartiet i riksdagen, och då är risken rätt stor att man inte går på alla bluffar utan istället stoppar alla idiotier vartefter de kommer.

Vore det inte bättre att han bjöd in någon från BP, så kan de diskutera hur man bäst röjer undan oljekatastrofer och hur man undviker att betala skadorna?

Mvh

/J-O

Tags: , ,


Kommentarer
Postat av: OlofB

När jag läser Bildtans "frihet" tänker jag "Freedom Fries"; ordet som "French Fries" ändrades till efter att Frankrike inte stödde USAs invasion av Irak."Frihet" som i "American Freedom" alltså.

2010-06-16 @ 09:47:31
URL: http://olofb.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0