Åsiktsregistrering återinförs

Via Scaber Nestor och Hax ser jag att Censur och övervakningsivrarna i EU nu blivit så självsäkra på att folk aldrig säger emot och att Media aldrig tar upp deras övertramp, så nu vågar de ge sig på att ta steg 2 i byggandet av den ultimata diktaturen.

Nu skall man åsiktsregistrera i alla EU-länder. Extremhöger, extremvänster, antiglobaliseringsfolk, miljöaktivister, EU-motståndare.. Kanske Männsiskorättsaktivister och högst definitivt de som protesterar mot införandet av alla bra "antiterrorist lagar", för de måste ju vara för terrorism eller hur?

Tyskland lyckades inte på sina två försök att ta över europa, även om man kom rätt långt andra gången. Frankrike föll ganska lätt, men England gjorde hårt motstånd och att USA lade sig i var tungan på vågen.

Den här gången verkar dock alla hinder för en europeisk diktatur vara undanröjda.

Fransmännen har länge varit det närmaste en diktatur vi har i västeuropa, och de åsiktregistrerar säkerligen redan sin befolkning.

Engelsmännen är världsledande i att ha övervakningskameror på varenda lyktstolpe.

Och Jänkarna lär inte lägga två fingrar i kors för att hindra detta, inspirationen kommer ju från det hållet.

Vi kommer säkert att hålla val till EU-parlamentet ett par gånger till, men när det så småningom blir uppenbart att det saknar makt återstår att se om man enligt gammal nazistmodell bara avskaffar valen, eller om man anammar den kommunistiska modellen och har kvar val med skyldighet att rösta och bara ett parti att rösta på.

Vi har en chans att påverka detta och den är i höst. Som Hax så påpekar:
    Uppriktigt sagt vet jag inte riktigt  hur man skall kunna stoppa detta. Det hela handläggs av ministerrådet - så de enda svenskar som har något att säga till om i saken är den svenska regeringen. Och var den står när det gäller integritet och övervakning, det är ju väl känt och inte speciellt upplyftande...
Ministrarna är de enda som kan påverka, vårt hopp står till att byta ut regeringen till folk som är för, inte emot,  integritet och demokrati. Rösta Pirat i höst, medan det fortfarande är lagligt att välja själv.

Mvh

/J-O

Tags: , , ,


Kommentarer
Postat av: SBJ

Det var Ryssarna, snarare än jänkarna, som slutligen stoppade nazisterna.Eller om man så vill, det var Hitler själv som gjorde så att Nazisterna kunde besegras. Om inte herr H. hade begått ett antal misstag (5 stycken som tillsammans blev avgörande) så hade Tyskland vunnit WW2.Enda skillnaden av USA's inblanding var att hela Europa, -England, inte blev lydstater till USSR efter att kriget var över. Vilket vi förvisso kan vara något så när tacksamma för, å andra sidan om hela Europa hade levt bakom Järnridån, så kanske folk generellt hade vart mindre benägna att ignorera vad som händer nu.

2010-06-16 @ 12:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0