Verkligheten, internet och media

Internet är ju som bekant inte verkligt, det har man ju i alla fall fått höra till leda.

Traffades ni på riktigt eller på internet.
Läste du det på riktigt eller på internet, o.s.v.

KD vänder sig som bekant enbart till verklighetens folk, d.v.s de knappt 4 procent som har gevalia hemma utifall de får oväntat besök av Göran Hägglund som vill "sätta sig vid köksbordet och fika".

Att KD inte tycker internet är verkligt kanske avspeglas i att de har två stycken bloggare på topp250 på politometern.

Frågan är dock vilken verklighet som media befinner sig i, för i deras verklighet verkar Piratpartiet inte existera.

Rick "råkade" bli bortklippt i bilderna från partiledardebatten på pride.

Det är en hel del nyheter om politiker som deltog eller inte deltog i prideparaden idag. Konstigt nog inte ett ord eller en bild av piratpartiet. Bildspelen visar grupper före och grupper efter, men inte Piratpartiet.

Det är tur att den halva miljonen åskådare fick se Piratpartiet i paraden, med vad som troligen var den största närvaron av något politiskt parti. Dessutom med både partiledare, vice partiledare, EU-parlamentariker och många riksdagskandidater.

Om jublet, applåderna och alla positiva kommentarer från publiken är något att stå efter så är det inte alls konstigt att "övriga" i opinionsmätningarna går starkt framåt.

Media har ju av någon anledning bestämt sig för att man vill ha in Sverigedemokraterna i riksdagen i år, och ger dem därför obegränsat med mediautrymme och särredovisning i alla sammanhang. Att Piratpartiet hade 7.1% i det senaste valet som genomfördes i Sverige, tas ingen hänsyn till eftersom vi inte hade så bra siffror för 4 år sedan.

När vi 20:e september i år kommit in i riksdagen så skall det största nöjet bli att skratta ut media som valde att ignorera oss i "nyhets"-bevakningen inför valet.

Mvh

/J-O

Tags: , ,


Kommentarer
Postat av: jeffer

Helt klart - den etablerade makten hatar oss, inklusive media. Det är ingen tillfällighet. Kommer vi in i riksdagen kommer många stenar att vändas på, och det är det sista man vill. Media känner sig också förpliktad att stödja en ständigt skärpt upphovsrätt, oavsett konsekvenserna för enskilda medborgare och samhället i stort.Vi har bara oss själva, men det kanske inte är så lite ändå... :-)

2010-07-31 @ 22:08:37
Postat av: LinaLj

Kan inget annat än att instämma. Det verklar som de flesta tar på sig skygglappar när det kommer till PP. Nåja, vi får skrika högre, blogga mer och få fler röster så kanske de skymmtar oss även bakom de största skygglapparna.

2010-07-31 @ 22:29:50
URL: http://pippiipirat.wordpress.com
Postat av: Christer

I rapport fick vi dock se en fin bild på Piraterna i Prideparaden, så helt utfrysta är vi inte...Henry Rouhivuori påpekade just i en bloggpost att i en opinionsundersökning från Sentio har övriga gått upp till 3,4%.De kan ju försöka tiga ihjäl oss, men för att citera min husgud Lemmy: "It's not working, is it? AHAHAHAHAHAHAHA!"

2010-08-01 @ 15:33:53
URL: http://ursinnig.janssons.org
Postat av: Jan-Olof Flink

@Christer,Ja det blev ett par sekunder av Piratpartiet i nyhetsinslaget på Rapport, men de nämnde oss aldrig vid namn.Huvudsaken är ju dock att de som såg paraden noterade oss.Mvh/J-O

2010-08-02 @ 10:54:16
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0