Välkomna ombord

Enligt artiklar i SvD och DN ser det mörkt ut med väljarlojaliteten för riksdagspartierna, en stor del av väljarkåren är beredda att överge de maskätna och sjunkande skeppen.

S, liksom C och KD, har en stor andel som är beredda att fly. Folkpartiet har fortfarande en chans att locka liberaler, men då de liberala värderingarna sedan inträdet i Alliansen bara finns på papperet lär dessa väljare i så fall bli lika besvikna som de som lurades att rösta på M i förra valet.

Att unga röstar enligt sin övertygelse och inte enligt "Så har jag alltid röstat" uppfattas av gammelpartierna som ett problem, då de alltså förr eller senare måste börja agera istället för att lova. De ser inte samma problembild som de unga, utan projicerar sina egna problem på dem och kommer med lösningar därefter.

Då blir det tyvärr också lösningar av typen tippex på skärmen, vilket säkert görs i all välmening för den som lever på skrivmaskinsåldern, men likafullt irriterar den som får sin 24" LCD skärm förstörd.

Så till alla er som funderar på att överge skeppet, ta steget över kanten nu. Vattnet är varmt och vi har en Livbåt som är beredda på att plocka upp er till vår fina nya skuta där träet vare sig är maskätet eller ruttnar inifrån i smyg.

Mvh

/J-O

Tags: , , , , ,


Kommentarer
Postat av: Göran Widham

Tack för länken J-O, nu hoppas vi det blir trångt i livbåten.

2010-07-06 @ 13:39:37
URL: http://fridholm.net
Postat av: smen

Det där med tippex på skärmen var banne mig bästa liknelsen jag någonsin hört. Den borde man fan ha som t-shirt

2010-07-06 @ 14:58:21
Postat av: Mikael "MMN-o" Nordfeldth

Väntava, har Folkpartiet liberala värderingar på papper? Jag trodde de knappt ens hade det i mungiporna så som de har betett sig på senare tid.

2010-07-06 @ 16:26:17
URL: http://blog.mmn-o.se/
Postat av: Mikael "MMN-o" Nordfeldth

Psst, länken till "De ser inte samma problembild som de unga, utan projicerar sina egna problem på dem" är trasig (saknar href="")

2010-07-06 @ 16:27:11
URL: http://blog.mmn-o.se/
Postat av: Jan-Olof Flink

@Mikael,

Tack, undrar hur det gick till, men nu är det iaf lagat.Mvh/J-O

2010-07-06 @ 18:12:49
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0