Remixkultur FTW

Trots att man pussar upphovsrättslobbyn, som det är så synd om, drar man sig inte för att sno lite bra idéer av konkurrenterna. Nu tänker Moderaterna använda en Socialdemokratisk valaffisch.

Tja, det är väl bra att man inte bara hittar på fina floskler om påhittade principer utan även försöker något annat. Trots allt har ju Reinfeldt sagt att de vill bli de nya Socialdemokraterna.

Kan man kopiera Bodströms integritetskränkande politik så kan man väl lika gärna även kopiera sossarnas valafficher. De två mittenpartierna S&M bedriver ju trots allt samma politik där de vill fängsla och piska den svenska befolkningen till lydnad. Den totalitära polisstaten skall införas och befolkningen förväntas böja sig framåt och ta emot.

Genom skapandet av Alliansen och de rödrödgröna så förvägras befolkningen i stort några andra alternativ än S&M, lydpartierna räknas ju inte desto mer. De enda partier som alltså inte ingår i den politiska kartellbildningen med syftet att minska befolkningens valfrihet är PP, F! och SD.

Mvh

/J-O

Tags: , , , , ,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0