Nät till folket

Opassande noterar att det minsann inte är nyhetstorka i Bloggosfären.

Det är sant, det händer en hel del därute.

Av intresse är att Gotlands kommun har tecknat ett avtal med Teliasonera om att bygga ut fibernät över hela den gotländska landsbygden. Kanske en god nyhet för nästa års Almedalen?

För visst blir man lite stressad när man saknar en ordentlig uppkoppling? Faktum är att 80% av tyskar under 35 år hellre dumpar sin partner än blir utan internet.

Motsvarande utbyggnad i UK har dock stött på patrull, pengarna kommer inte att räcka för att det skall bli klart i tid. Men de är i alla fall övertygade om att behovet finns och kommer att kvarstå.
    "As a society we need to make our minds up about what is an essential element of our social fabric. Today not having broadband makes people feel deprived," said Steve Robertson.
Vi får väl se när Piratpartiet kommit in i riksdagen om resten av Sverige kan göra ett ryck för att komma ikapp Gotland och Finland, och kanske bli klara före UK?

I övrigt kan man se att:

Mvh

/J-O

Tags: , , ,


Kommentarer
Postat av: bew.nu

Hej!Vill du få ut mer av din blogg? Kolla på bew.nu! VI flyttar över din blogg till bew.nuRegistrerar dig gör du gratis på bew.nu

2010-07-16 @ 18:16:39
URL: http://bew.nu
Postat av: Jan-Olof Flink

Nja... Jag lär inte byta bloggplattform och adress före riksdagsvalet.Vore lite dumt att trilla ur folks RSS-läsare och ranking på knuff och politometern just nu..Mvh/J-O

2010-07-16 @ 18:29:21
URL: http://futuriteter.blogg.se/
Postat av: Lindsay

Strålade!!!utmärkt film.

2010-07-16 @ 20:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0