Nästa projekt

Gårdagens fotografering förflöt väl och vi fick tid till ett trevligt resturangbesök innan Rick, Anna och Calle fortsatte resan söderut, i riktning mot lund.

Eftersom Björn hann först att berätta detta på facebook citerar jag hans status här:

    Björn Andersson har precis vinkat av Rick Falkvinge, Swedish Pirate Party, Anna Troberg och Carl-Johan Rehbinder på tågstationen. Kvällens höjdpunkt var när vi satt på resturang och pratade med kyparn om partiet och han inte kände till oss och frågade vem som var partiledare åtminstone, och unisont vände sej alla och pekade på Rick :D

Det var faktiskt ett kodak moment om något, alla vid bordet pekar med hela handen på Rick ;-)

Idag blir det jobb med vår alla-hjärtans-dag kampanj. Vi borde ha ett utkast klart idag så att vi kan börja bygga websidan och sedan beställa de tryckta korten som skall skickas via snail-mail.

Imorgon blir det klart med primärvalet, skall bli intressant att se utfallet, det otroligt pinsamt låga valdeltagandet i västernorrland kombinerat med det faktum att vi inte har så många medlemmar tyder ju på att man inte kommer att ta sig något i egenskap av lokal kandidat, utan det får ju bero mycket på utfrågningstråden på forumet.

Mvh

/J-O

Tags: , ,Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0