Utbildning om val

Jag läste just ett mycket välskrivet blogginlägg av Erik Jennische gällande hur valkampanjer skall bedrivas och hur man skall måste bygga relationer med sina potentiella väljare. Tack till Christian Engström för tipset om denna.

De flesta som tänker sig bedriva en valkampanj skulle nog ha nytta av att läsa inlägget. Huvudvikten är om hur man förutom i vanliga media skall lyckas få ut sitt budskap även på internet, vilket ju kanske är precis motsatsen till problemet som Piratpartiet har. På nätet syns vi och interagerar, men i vanliga media får vi inget utrymme alls.
Som det är nu när tidningarna med ena handen nekar våra inlägg och med den andra skriver att det är "tyst från Piratpartiets sida" så känns det ju lite surt.

Emma kom igår med den briljanta iden att vi skall börja lägga upp alla de insändare och debattartiklar som tidningarna inte tar in och publicerar dem på Piratpartiets hemsida eller som en egen blogg.

I och för sig så kommer fortfarande de delar av befolkningen som bara läser pappersversionen av tidningar inte att få se dessa. Men det kan fortfarande bli lite uppmärksamhet om "Piratartiklar media inte tog in" börjar ligga högt på knuff.se.

Mvh

/J-O

Tags: , ,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0