Önsketänkande

De etablerade partierna vill inte se Piratpartiet i riksdagen. Media kontrollerade av endera blocket i vårt lilla hemmasnickrade tvåpartisystem försöker hamra in budskapet att Piratpartiet inte har någon chans i riksdagsvalet. Alla frågor om integritet tigs ihjäl eftersom inget parti vill ta debatten.

Piratpartiet är som bekant ett enfrågeparti som BARA är emot ett odemokratiskt kontrollsamhälle.

Så är det då som gammelpartierna hoppas?
Knappast !!! Det är bara önsketänkande från deras sida. Vårt kampanjande är precis på gång att dra igång, vi kommer att göra interitetsfrågorna synliga, och när väl locket på burken är öppnat så kommer det inte att gå att stänga den igen.

I år är 7% av väljarkåren förstagångsväljare, en grupp som per automatik befinner sig i den ålderskategori där vi dominerar totalt. Vad gör t.ex. Moderaterna? Jo de försöker gulla med pensionärerna för att locka över den från Sossarna. Låt dem konkurrera om sistagångsväljarna medan vi söker stöd hos den grupp som kommer att rösta i många val ännu.

Skulle vi trots allt inte komma in i Riksdagen den här gången, trots den draghjälp vi får av polisen och Medialobbyn, så kommer vi in nästa gång. För nästa valrörelse kommer vi att ha partistöd, så vi kan bedriva valkampanj där inte de aktiva själva betalar för materialet.

Mvh /J-O

Tags: , , ,


Kommentarer
Postat av: Tor

"sistagångsväljarna" känns som en ganska stötande beskrivning av våra pensionärer tycker jag. Var det verkligen ett genomtänkt ordval?

2010-02-15 @ 15:45:36
URL: http://upphovstratan.wordpress.com/
Postat av: Jan-Olof Flink

Nja, kanske inte direkt.

Det var menat som en humoristisk ordlek, men när man tittar på det efteråt så kan det nog uppfattas stötande.Så, nej, genomtänkt var det inte.Mvh/J-O

2010-02-15 @ 17:00:12
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0