Lobbyn Kraftsamlar

Så är det nu officiellt... Polis och åklagare har sedan 1:a januari en gemensam organisation för bekämpning av så kallade "immaterialrättsliga brott".

Det har varit kul att läsa lobbyns köpta kommenterare i diverse kommentarsfält de senaste dagarna där det gällande fildelningstillslagen har hetat att "klart polisen bekämpar brott, men det är ingen särskilld prioritering av den här typen av brott. Men nu är det i alla fall inga tvivel om att det är hårdhandskarna på gällande den här typen av påhittade brott.

Så medan det som utsätts för riktiga brott får veta att utredningen lagts ned på grund av bristande bevis eller spaningsuppslag, så skall vi offra resurser på att specialbevaka fildelande ungdomar. Något som förresten Reinfeldt påstod sig vara emot härom veckan när han kom med sin förklaring till förra valets brutna löfte till ungdomarna.

Jag kan inte annat än beklaga Paul Pintér, Fredrik Ingblad och Henrik Rasmusson's situation. Oroa er inte, när Piratpartiet har kommit in i riksdagen så skall vi se till att ni får syssla med att lösa riktiga brott istället. T.ex. Utpressningsförsök och dataintrång från organisationer som APB.

Mvh

/J-O

Tags: , , ,Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0