Piratpartiet vill INTE legalisera barnporr

Imorse slogs man av nyheten att Piratpartiet vill legalisera barnporr, vilket nog fick frukostkaffet att sätta sig i halsen på fler än mig. Naturligtvis var det lätt att förstå att det skulle vara någon felsägning eller feltolkning som låg bakom.

Men det var i alla fall väldigt skönt att se pressmeddelandet med dementin, så att man vågar sig ner på stan igen. Med tanke på hur negativa media brukar vara mot oss så är det mer än bara lite farligt att lämna såna här öppningar för dem att angripa.

Barnporr är ett väldigt känsligt ämne och när man går på ett minfält har man helt enkelt inte råd att slappna av.

Mvh

/J-O

Tags: ,


Kommentarer
Postat av: Juristen

Debatten kring barnporrnografilagen är viktig, inte minst nu efter domen mot serietidningsöversättaren som befäster ett straffsanktionerat tankeförbud. Självklart ogillas debatten av Ecpat-styrda medier som därför gärna vinklar rubriker och uttalanden. Så något misstag hos rubrisättaren i din första länk tror jag inte det handlar om. Snarare ett fullt medvetet och politiskt styrt svartmålande av en viktig och seriös debatt.

2010-08-05 @ 11:33:09
URL: http://juristensfunderingar.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Det var ju ingen felsägning eller feltolkning! Det har Rick Falkvinge själv bekräftat till ekot. Dags att vakna upp!Lyssna själv på dementin på http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=3899644

2010-08-05 @ 16:39:46
Postat av: Jan-Olof Flink

@AnonymNja, det är väl iofs tvivelaktigt att man kan kalla det för felsägning. Han kallade det ju själv för att han hade uttryckt sig väldigt klumpigt, och det kan vi nog vara överens om.http://svt.se/2.128339/1.2097617/vill_inte_legalisera_barnporrMvh/J-O

2010-08-05 @ 17:09:11
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0