TPB domen revisited

I all uppståndelse om att CopySwede vill 4-dubbla priset på hårddisk så är jag rädd att Anders S Lindbäck's eminenta inlägg igår går förlorat i det allmänna bruset.

Ett enkelt påpekande om att när en dom överklagas i högre instans så skall ny dom ha fallit inom 12 månader, det har nu gått 15 månader sedan TPB-domen och de nya förhandlingarna har inte ens börjat ännu.

Rick friar hellre än fäller, men naturligtvis är det som så att man av politiska skäl placerat den nya rättegången till efter valet för att inte dra onödig uppmärksamhet till ett visst uppstickarparti. Sjuklöverns värsta mardröm vore ju att resultatet i EU-valet återupprepade sig.
bjuder man hellre in SD som man av "moraliska skäl" kan låta bli att samarbeta med.

Att Staten kan bli skadeståndskyldiga till TPB på grund av att man inte fått sin sak prövat i tid är en rätt enkel smäll att ta när man har skattepengar att dela ut. Precis som beslutet att ta eventuella böter på grund av att man inte implementerat datalagringsdirektivet, och istället implementera detta efter valet för att inte få en "onödig integritetsdebatt" under valrörelsen.

För som ni vet är det ju bäst för alla om debatten lägger sig.

Glöm inte valrörelsen och sveken 2006, straffa ut sjuklövern och rösta in Piratpartiet i riksdagen i höst!

Mvh

/J-O

Tags: , , , ,


Kommentarer
Postat av: Mrhama

Det handlar inte om en 4dubbling för en hårddisk. Det handlar om en 10dubbling för en vanlig 3,5a

2010-07-19 @ 18:02:46
Postat av: Jan-Olof Flink

Kan stämma... när jag gjorde ett räkneexempel på det så räknade jag på en extern 1TB disk inklusive kabinett och pris inklusive moms.Räknar man på billigaste disk ex moms kan nog prisskillnaden bli betydligt mer än 4 ggr.Så jag räknade alltså snällt :-)Mvh/J-O

2010-07-19 @ 20:29:07
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0