Återväxten säkrad

Nu tror jag i och för sig att Piratpartiet kommer in i riksdagen i höst, men om inte så gör vi det i alla fall 2014. Ett skolval bland 9:or i Varbergs kommun ger Piratpartiet 15% av rösterna.

I höst strax före det riktiga valet kommer fler skolval att genomföras, det skall bli intressant att se hur de utfaller. Inte bara är Piratpartiet ett framtidsparti, men vi har framtiden för oss i och med att vi är starka bland ungdomen och vår väljarbas ständigt växer.

Mvh

/J-O

Tags: ,


Kommentarer
Postat av: Skatan

Jag hoppas verkligen att Piratpartiet kommer in i riksdagen redan detta val ... men man hör och ser inte så mycket av er. Är det gammelmedias fel eller ligger ni lågt ett tag till och väntar på rätt tillfälle eller ... ?

2010-07-18 @ 22:54:52
URL: http://skatanstankar.wordpress.com
Postat av: Hans Engnell

Det förutsätter då att folk röstar likadant när de är 18 som när de är 15. Det är ju inte alls säkert.

2010-07-19 @ 00:16:41
URL: http://motpol.blogspot.com
Postat av: Jan-Olof Flink

Snarare gammelmedia då.I tidningarna får vi enbart det utrymme vi betalar för, d.v.s annonser, samt lite på insändarsidorna. I TV får vi inte vara med alls.Förhoppningsvis skall du se aktivister på stan som affischerar och delar ut material, det är det ganska mycket aktivitet på.Det gäller att det blir mediauppmärksamhet kring något av våra ämnen. T.ex. det faktum att TPB-målet lades efter valet trots att det egentligen är oförenligt med svensk lag.Ett mål som överklagas skall ha fått ny dom inom 12 månader, nu har det gått 15 och den nya rättegången har inte ens startat ännu.Mvh/J-O

2010-07-19 @ 00:20:26
URL: http://futuriteter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0